31 December, 2008

Anak-anakku....

Hari ni company bagi half day leave for free. Eleh... ingat tak bagi bonus bleh replace ngan free leave ker? Huhu... anyway, I should be thankful for that kan.

Balik rumah dulu sebelum amek anak kat nursery. Muqry still tidur cuma Nuryn baru lepas mandi. Kak Ina report td Muqry ter'pee' kat seluar. Dia cuba tak pakaikan diaper & every now & then tanya Muqry if he wants to go to toilet. Biasala Muqry jawab "tak nak". Hmm.. camne ar nak wat Muqry ni. Hujung minggu tu hari tu dh ok. Every time nk pee dia akan cakap. Even skang pun tak pakai. Kat nursery berat mulut betul nk cakap.

Adeh, ini budak dh buat kacau..

No comments:

Related Posts with Thumbnails