02 January, 2009

1st Anniversary

Welcome 2009.

Hari ni genap setahun kerja kat company nih. Dalam setahun ni rasanya tak banyak yg dapat belajar. So, even dh kerja 6 tahun, rasanya pengalaman tak setanding dgn tempoh masa tu.

Tadi sembang2 ngan Suhaila. Rupa2nya dia pun ada cita2 nk jadi cikgu. Haha... ada geng. Bleh ar apply sesama. Tapi pengambilan baru jer tutup. Tak tau la setahun berapa kali pengambilan. Tengok kat web MOE pun tak mention bila lagi ada ambilan. Yang SPP pulak dia utamakan 3.50 pointer & above.

Muqry nak tido pulak...

This post has beed edited. Huhu...

No comments:

Related Posts with Thumbnails