07 January, 2009

Bila nk buat nih??

Semua yg saya plan in previous entry, belum terlaksana lagi. Petang td kat office berangan pulak nk jahit fitted utk Muqry. Pakai jer flannel yg ada ngan cotton towel yg lama tu. Hmm.. bila nk buat nih?

Balik dari Langat dh pukul 12 lebih. Sampai rumah dekat kol 1 kot. Basuh CD, basuh pump parts, kemas beg sikit dah kol 2. Mana nk menjahit lagi dh. Update blog je la nampaknya. Lepas ni nk iron baju pulak kalau Nuryn tak terjaga.

Tadi kat office ada exchange gift. For the towel I gave, I got Ferrero Rocher in return. Okla tu kan? Ada org lain lagi dpt hadiah tak best. Kelakar la diaorg ni beli hadiah ntah pape. Kiranya macam tak berbaloi RM20 utk hadiah macam tu i.e. tumbler, outdated table decoration & vase. Pastu ada pulak hadiah pendant & whitening mask. Patutnya kenala beli hadiah unisex since kita tak tau who will get our gift.

No comments:

Related Posts with Thumbnails