02 January, 2009

Things to do...

I've got so many sewing projects in mind. Dh plan macam2. Cuma tak sempat buat. Semenjak tak der maid ni, rasanya tak cukup masa nak buat benda2 lain. Sampai rumah dh lepas Maghrib. Mana nak basuh pump parts & bottles, basuh cd lagi. Layan si adorable Nuryn lagi... So, plan tinggal plan je la..

Antara yang saya nak buat:
  1. Nursing blouse
  2. Seluar panjang
  3. Flannel wipes for LO
  4. Tudung awning

So, 1st step malam ni nak amek ukuran utk wat blouse pattern. Nak kena mintak tolong DH ukur badan. Hehe...

Esok pulak nak gi Kamdar nak beli material utk wat tudung. Beli jer dulu, ada masa baru buat.

No comments:

Related Posts with Thumbnails