12 February, 2009

A little too early??

Hari ni berjaya sampai office pukul 8 pagi. 7.10 td keluar rumah & hantar anak2 ke nursery. Muqry buat hal pulak. Menangis2 nak balik. Maybe sbb kak Ina tu tak sampai lagi dia jadi takut. Nuryn ok pulak.

Berbalik pada sampai office awal... sebenarnya boleh jer kalau nak. Tak nk 1000 dalih, betul tak. Sepanjang tahun lepas jer 67 kali saya lewat sampai office (eleh... kita balik lambat lepas kol 7 management tak kecoh pulak). So, nak kena ubah la tahun ni... Saya kan pekerja "contoh". Hihihi... Sebab sampai awal sangat, malu pulak nk naik office terus. Pi beli nasi lemak dulula... baca surat khabar kat kedaila... 8.10 naik office. Member office sume wat muka pelik tgk awal sangat saya sampai hari ni. Apsal??? Ada masalah???

P/S: Million thanks to dear hubby (u know why...)

No comments:

Related Posts with Thumbnails