24 February, 2009

Nasib badan...

Baru balik dari Klinik Panel. Saya dapat mc esok. Sebabnya... conjunctivitis atau pun sakit mata. Bulan ni memang tahap kesihatan saya teruk sangat. Setakat hari ni dh 3 kali saya jumpa doctor panel tu (mentang2la free). 4/2 sbb sakit tekak, 10/2 sbb batuk & selsema dan tadi sbb sakit mata. Tu tak kira jumpa doktor kat klinik rumah. 7/2 sbb batuk & selsema dan 15/2 sbb migraine. Memang bulan ini dalam sejarahla.. 5 kali gi klinik. Selsema dan batuk pun dekat 2 minggu baru ok. Ni pun ikutkan suara masih ada sengau2 sket. Selsema belum baik sepenuhnya. Saya ni memang nk kena amek supplement rasanya. Last week ada gak beli vitamin C tapi baru makan skali jer. Lupe…. huhu…

No comments:

Related Posts with Thumbnails