07 February, 2009

Oh.. sooo demanding

Since Nuryn umur 11 atau 12 bulan, instead of “nak nenen” dia akan cakap “nak t*t*k” (straight to the point anak dara ni). 2, 3 bulan ni lain pulak karenahnya. Dia akan point belah mana yg dia nk. Kalau bagi belah yg dia tak nak, siap blh ngamuk lentik2 badan. Pastu belum pun sampai 5 minit dia dh sibuk nak tukar. “Nak ni.. tutup”. Soh tutup yang current sbb dia nk switch. Pastu kejap lagi nak tukar balik belah yg asal. Ntah baper kali tukar daaa…

Hari tu masa kat Aquaria camtu la… Tgh syok2 tgk ikan dia bleh mintak “nak t*t*k”. Dah la susah nk cari tempat duduk. Pastu sepanjang 90m (yer ker?) tunnel tu, kejap2 dia merengek. Finally dapat gk tempat duduk. Kenala cari spot yg tertutup sket kan.. Baru 5, 10 saat dia dh mintak tukar belah. Adoi… kenala pulak saya tukar position. Pastu bukan lama pun… saje nk lepas gian.

Demanding betul dia skang. Baik tido malam, dalam kereta atau kat memanala.. suka2 dia jer nk switch. Risau jugak dia tak dapat hind milk… Tapi most of the time dapat kot. Bila dh puas hati ngan belah yg dia pilih, lama jugak nk tunggu lepas. Sampai lunyai rasanya. Huhu….

2 comments:

luna said...

ala comelnya la nuryn..
iki umur 1 tahun 2 bulan, pandai minta NAK..NAK...kadang kadang terjaga malam, dia ENAKKK.... shomelss...

me_czar said...

Mula2 comel ar. Lama2 tak terlayan... kejap belah ni, jap belah tu

Related Posts with Thumbnails