07 February, 2009

Tak sihat....

Makin teruk pulak selsema hari nih. Kepala pun bengang jer... Ubat td pulak bukan main power lagi... terus ngantuk bila makan. Ke sbb malam td tak cukup tido? Muqry pun dh sihat. Tak de muntah2 macam malam td.

Pagi tadi ingat nak bawak Muqry ke Playgroup kalau dia sihat. Tapi, nampak lembik jer tak jadila gi. Instead, bawak dia gi Klinik. Sian Muqry sbb dia ada mention nak gi school. Merengek2 tak nk gi jumpa doktor. Terpaksala ibu 'bohong sunat' cakap teacher balik kampung. Kat klinik siap kena masuk ubat muntah kat punggung. Nasib dia relax jer.

Harap2 esok tak de la kronik lagi selsema ni. Dh plan nak gi picnic kat Congkak ni.

No comments:

Related Posts with Thumbnails