16 March, 2009

Bagaikan Puteri

Seperti yang diwar2kan, Sabtu lepas Muqry ada lawatan ke Zoo. Saya bukan nk cerita tentang lawatan tu sebenarnya. Tapi nak cerita tentang Teacher Farah, cikgu Muqry. Kami hired Cik Ann Khatib as the photographer.

The moment she saw her, dia bisik kat saya. “Eh, cikgu Muqry tu penyanyi Farah tu kan?

Hahaha… ha ah la Ann. Kenapa aku tak perasan ar. Aku tau penyanyi Farah tu. Video clip dia tu pun aku ingat sket2. Tapi dia…. tak terdetik langsung itu dia”.

Dia dah pakai tudung, maybe sbb tu saya tak cam dia. Tapi muka dia maintainla. Yang buat saya teruja bukan sbb cikgu anak saya tu bekas penyanyi tapi, sebab betapa sengalnya saya, selama 8 bulan Muqry dh ikut kelas dia, saya tak perasan langsung dia tu Farah Bagaikan Puteri. Sejak dari tu, saya asyik la terbayang2 video clip Bagaikan Puteri tu.

Pagi tadi lagila, boleh pulak radio Sinar keluarkan lagu tu. Selama ni, semenjak saya dengar Sinar dalam kereta pagi2, tak pernah diaorg mainkan lagu dia. Macam tau2 pulak.. Hehe..


Selingan
:
Sesiapa yang ada anak between 3-4 years old dan stay dekat area SusuIbu.com, Bangi jomla ikut serta ALIM Kids Playgroup. Module 1 Level 2 akan mula insyaAllah pada 28 Mac nih. Kalau anak umur 2 tahun, boleh ikut Level 1. Tapi Module 1 Level 1 dh mula. Terus lompat Module 2 tak pe. Tempat terhad. Teacher Farah ni bagus, dia memang suka budak2. Nak tau selanjutnya boleh call SusuIbu.com sendiri.

No comments:

Related Posts with Thumbnails