25 March, 2009

Bukan kering idea…

Wah… 3 hari saya tak update blog rupanya… Bukan kering idea ye ; -P. Kalau ada yang perasan kat shoutbox tu, Ahad lepas kami bawa anak-anak berjalan ke Genting. Tidur semalam kat sana dan balik lewat petang Isnin. Selepas cuti 1 ½ hari je tau, rupanya meja di pejabat sudah menimbun dengan kerja [salah satunya 1.2 inci tebal PWD 203A FORM OF CONTRACT (REV 2007] – A USER'S MANUAL; kena bawa balik baca kat umah!? Adusss!) . Jadinya, semalam saya telah menjadi pekerja contoh yang harus dapat kenaikan gaji 2x setahun yang tak buat benda lain, melainkan kerja pejabat belaka. Kat umah pulak, sudah tentulah ada kerja lain yang menanti. Kalau dh weekend takde kat umah, paham2 la kan…

Hari ini, harapnya I'm back to track. Kesian peminat2 (hahaha… ayat perasan! Ada peminat ker?) ternanti2.

Sedikit gambar anak2…

Muqry & Nuryn dh kelaparan. No giliran kami untuk check in 1000, sementara giliran ketika itu ialah 626.


Muqry ni sebenarnya senyum tapi, apsal nampak cam nk nangis nih Muqry??


Muqry & Nuryn memandu tow truck. Muqry's favourite

No comments:

Related Posts with Thumbnails