10 March, 2009

Cerita hari ini

Tak tahu kenapa hari ni merupakan hari paling tak bersemangat untuk mengemaskini blog. Dalam kepala dah banyak benda yang saya drafkan. Cuma tak terzahir oleh jari2 untuk mengetuk papan kekunci.

Adakah keghairahan menaip menulis di blog sudah menjadi suam-suam kuku?

3 comments:

m-i-o said...

ahh biasa la tu.
ada masa air pasang, ada masa air surut:)

cuba time emo, sure byk benda ko rase nk mengutuk eh, menulis! kekeke

eh, klo kt komen box bleh wat strikethrough kn best;)

me_czar said...

Ahaks.. betul.. Time emo la time paling banyak benda nak tulis.

Sure tak boleh buat dalam komen ker.

Haha.. aku dh cuba & mmg tak boleh.

:: s o l :: said...

myza,
jgn malas2!!! **walhal aku pun malas update jugak haha**

Related Posts with Thumbnails