06 March, 2009

I'm like a bird

Tajuk yang tak de kena mengena dengan entry..

Alhamdulillah... sangat relieved sbb dah boleh blogging selesai tender untuk minggu ni. Jap gi nak gi submit, before 12.00. Minggu ni saja ada 2 submission. Mana tak lelah... Nasib maintain balik sebelum kol 7.00.

Dengan keadaan ekonomi sekarang, memang susah construction company nak cari makan, especially yang non-Bumi. Nak dapat government project mmg jangan mimpila..

Nasib setakat ni, tiap2 bulan dapat gaji on time. Tapi, kalau keadaan ekonomi kekal macam ni, tak mustahil.. Nak sebut pun cuak. Mintak2 la semua ni dijauhkan. Banyak hutang komitmen. Nak cari kerja lain pun bukan senang.

Adoi.. tetiba tension pulak!

2 comments:

ONFARISHA said...

Salma perkenalan..

mmg sukar dijangka apa yg akan berlaku kelak.. Tapi diharapkan semua akan dlm keadaan baik.. amin..

Jemput ke blog saya.. ada kidsware... Mana tahu ada yang berminat nak sambar for your kids...

http://little1store.blogspot.com

me_czar said...

Salam kenal juga..

Terima kasih atas keprihatinan.

InsyaAllah, saya akan sampai ker kedai anda. Who can resist kid's ware? Huhu...

Related Posts with Thumbnails