01 March, 2009

Kathy the kitten

Inilah dia anak kucing yang kami adopt dari SPCA. So far so good, cuma dia ni kekadang mengada2 mengalahkan anak sendiri. Ada masanya makan nk bertunggu. Kami biarkan dia bebas dalam rumah. Hubby rajin mandikan & bersihkan tempat poo dia. So, I think it should be ok that way. Anak2 mula nampak perubahan. Nuryn dah tak takut lagi, dah boleh pegang2 Kathy ni. Cuma Muqry masih lagi hysterical kalau tetiba kucing tu datang dekat dia. Kalau dia tgh tidur, berani la Muqry usik.

15 Februari lepas dh bawak dia untuk amek vaccin & dewormed kat SPCA. Tak ingatla pulak bila next appointment.

Ada cerita di sebalik nama Kathy ni. Anak2 nak panggil anak kucing ni CAT jer. So, kami pun create la nama yang ada bunyi cat. So, bila org tanya, bolehla jawab... KATHY.

2 comments:

chilun @ cik pau @ bibimie said...

sekiut namanya :)

me_czar said...

Jangan tak tau, Isnin lepas hubby siap bawak Kathy ni gi grooming. Bini pun tak penah di bawak gi spa. Ahaks... He is really serious about this whole pet thing.

Related Posts with Thumbnails