31 March, 2009

Keputusannya adalah.....

Hasil dari keputusan undian hari tu, saya akan kekalkan template ini buat masa beberapa bulan ni. Bukan tak ada yang lain, tapi macam dh selesa dengan template Dilectio ni. Walaupun ramai yang setuju saya kekalkan template ni, ramai juga yang mahukan penambahbaikkan (ejaan?)

Tak banyak yang dapat saya adjust dengan template ni. Kebanyakkannya dah fixed. Column untuk entry pun tak boleh nak resize. Besar tu je la. However, saya suka jugak template 3 column camni. Sebelum ni 2 coloumn jer. Jadi kali ni ubah selera sikit.

5 comments:

:: s o l :: said...

blh ubah, myza tp kena main ngan coding hahaahahaha..

mcm template sol skrg mmg kene main coding sbb xleh tukau font n color mcm template standard blogger. agak renyah tapi sbb dh suka sgt ngan template skrg ku gagahkan juga.

hasilnya, ilmu baru n sol leh guna any font i loike xdelaa yg std blogger bg je hehehehe. best2 usaha tgga kejayaan gitu hahaahahaha..

me_czar said...

Haha..i guess kena ada ample time nk wat gitu kan?

Ni even cuti 2 hari, nak blog hopping pun tak lepas.

So, mak redha je lar. ;P

:: s o l :: said...

ye, sementara adik ada jd maid+nanny ni apa lagi i makeover blog puas2 laa hahaahahaha..

bila dah jd stay-at-home mama ni, masa utk diri sendiri dah xde.. huhuhuhu..

Fid said...

eh saya suka kalau putih gini hahahaaa

me_czar said...

Fid : Saya pun sudah jatuh chenta ngan template putih jer..

Related Posts with Thumbnails