20 March, 2009

Rasakan!

Saya telah gatal tangan tukar template yg konon lagi cun dan akhirnya tak menjadi. Lalu saya tukar kepada yg ini buat sementara waktu. Tak kuasa nak godek2 lagi. Tensionnnnnnnnnnnn!!!

4 comments:

fid said...

apo dah jadik??

me_czar said...

Wakakaka... konon dh bosan ngan skin thecutestblog tu. Terjumpa pulak 1 template dr mana tah. Mcm cun. Pastu gopoh sgt tukar, nk tgk instruction btl2. Langsung jahanam.
Sblm tukat mmg ada save template yg lama tu tapi manjang error bila nk upload balik. Apsal ntah.
Nk pakai template blogger pun something wrong gk.
Lastly, tepek je template yg ni. Malas dh nk godek2. Keciwa!!
Ok ker yg ni? Mcm serabut

Azie said...

i understand how u feel, coz i encountered d same problem awal tahun ni. sampai skrg problem not solved yet. apa sy buat, create new blog. psl postings lama2, bole import semula ke blog baru. domain blog baru pun boleh ditukarkan ikut domain blog lama, dgn syarat domain blog lama kena diberi nama lain.

me_czar said...

Azie : Saya pakai yg ni dulu. Tapi, kalau esok2 bila nk tukar template jd benda sama, saya guna method Azie. Thanks for sharing ;D

Related Posts with Thumbnails