21 March, 2009

Syukur... Alhamdulillah


Tak percaya?? Saya pun cam tak caya jer. Tapi, betul ar.. sayalah pemenang bertuah untuk hadiah tempat ke-5. Penyertaan saya yang merapu itu rupanya berjaya menambat hati Maya Melly & Elman. Teruja nih. Tak pernah menang pape contest... Alhamdulillah dapat rezeki terpijak hari nih.

Terima kasih tak terhingga untuk Maya, sebagai penghargaan saya letak link Maya di sini yer. Mudah2an makin murah rezeki Maya.

Manalah tau kot2 saya jadi WAHM nanti (skang tak mampu lg nk bahagikan masa), bolehla jadi part of the community.

Terima kasih sekali lagi.

p.s. : Sol, terima kasih untukmu juga sbb bagi jalan. Kalau Sol tak masuk contest nih, saya pun tak kenal mycrazyartzone.com

p.p.s : Fid, meleleh tak air liur? Jangan bi*l tau ;-P

5 comments:

:: s o l :: said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
hehehe rezki anda sungguh. thniah!

mamaamana said...

hadiah apa ko dapat ? hehe
kita yg kepoci

me_czar said...

Yang dalam gambar atas tu la. Hehe...

Fid said...

hah???

me_czar said...

Aduh Fid..

Ingat tak komen saya dalam "I've to admit it" - Sudah/pernah melawat ke my.crazyartzone.com atau pun snazzynsuch.com?

Jawapannya : udahhh….dah naik biol..

Ha.. pesanan tu merujuk kepada jawapan di atas la..

Related Posts with Thumbnails