09 April, 2009

Kerjasama?

Malam tadi Muqry asyikla menyanyi "apa yang penting, kerja... sama!". Hahaha... ibu blur. Bila tanya mana dia dengar, dia cakap kat tv Cik Na (nursery). Siapa tahu? Cerita/kartun apakah itu kawan2?

11 comments:

mirah said...

Hoho itu cerita wonderpets kat tv9.
Mostly kids memang suka tengok cerita tu siap boleh hafal lagu dia..

Mama Adib said...

wonderpets loo, anak aku dah abih dah zaman tu keh keh

me_czar said...

Kah.. kah.. kah.. Sungguh ku tidak tahu. Skang kat umah bukak 613 jer. Tak nak ajar bibik camne tukar channel. Nanti silap2, Muqry tengok Aruna pulak

Adwindaa said...

"Apa yang penting... kerjasamaaa....

wonderpet datang membantu

selamatkan gajah dalam kesusahan

kami tak besar dan kami tak kuat

bila bekerjasama semua jadi mudah..

yeeaaaa wonderpet..."

hehehehe... ku pung suka tgk...

me_czar said...

Cayalah mama lin. Bilanya citer wonderpet tuh? Teringin gak nk layan

lia said...

jam 2.30petang setiap hari xsilap tv9....

amsyar pon xcited tgk cter 2... dlm hp pon pon ada lagu 2 sbb bila dia naik angin, pasang lagu 2, otomatok diam kah3...

chilun @ cik pau @ bibimie said...

lagu MKR n NEF. tapi NEF tak pandai nyebut lagi... sambut yeeaa jerk pandai ler.

nonnie78 said...

hahahha.. ri tu masa lalu kat court mammoth kot, ada a few workers ni tengah dok angkat barang2 berat turun dari lori, pastu sorang nyanyi lagu wonderpets ni, sorang lagi nyahut.. terhibur gak mendengarnya.. org dewasa pun tgk, terleka kekadang..

me_czar said...

Eh apsal sumer mommies tau citer wonderpet nih? Nape saya tak tau ha?

mirah said...

Huhu me-Czar nih mesti busy memanjang smpi tak tgk tv nih.. Tak pun pakai astro. Rumah kami takde astro jadi layan kartun channel mana yg ada je lah..hihi.

Try tengok nnt yea. Sure sronok nnt. Have fun. Bebudak ni walaupun cerita tu ulang yg sama, tapi depa memang tak boring..

:: s o l :: said...

yeay wonderpets rules!

telepon... telepon berbunyi..
ada haiwan dalam bahaya..
ada haiwan dalam bahaya.. di sana.

ini seriusssss..

wakakakaa best! mmg best! :)

bukan syahmi yg tengok ni, ummi dia yg tengok :D

myza,
jgn lupa setiap hari 2.30ptg ch119

Related Posts with Thumbnails