01 April, 2009

Tag - the 6th photo

A tag by Maryaaa.

RULES
>Go to your photos folder in your computer.
>Go to the 6th folder of photos.
>Go to the 6th picture in that folder.
>Put the picture on your blog and a description of it.
>Invite six friends to join the challenge.
>Link them in your blog and let them know they have been challenged!


Gambar ni diambil masa bawa anak-anak ke Aquaria KLCC. Tengah tunggu turn nak beli tiket masuk. Muqry bila disuruh posing untuk ambil gambar & mood dia baik, senang je nak suruh itu & ini. Tu saya yang suruh peluk Nuryn tapi, serius Nuryn tak suka. Tengok muka pun tau kan.
Lagi satu kalau suruh senyum... Muqry boleh buat senyum yang nampak natural tapi Nuryn pejam mata jer lebih.

Mangsa insan bertuah seterusnya ialah :

5 comments:

Fid said...

wiken ni aku jwp...ok?

yOkOyOpOyO said...

aaa.. tertagged sudah.. heheh nanti sayer buat ekk.. :) tx!

me_czar said...

Buleh.. buleh, bila ada masa buatla.. Tapi jangan rearrange gambar anda yer.. Jujur okeh ;-P

nonnie78 said...

aduh.. tag ni sama ngan tag si tie pulak.. tak pe.. senang nanti ku buat ye. kalau tak isninlah jawabnya...

Zety Zin said...

saya dah buat dah tag ni. kena buat lagi ke? *wink*

Related Posts with Thumbnails