16 April, 2009

Tag - Birthday wishes

Tag ini saya dapat dari Alizareesya lama dulu. Saya dah draft tapi susah betul nak cukupkan 10 benda jadinya, bila tangguh langsung lupa nak publish.

  • Make a list of what u want on your birthday
  • The list should be 10 numbers
  • Post the image of this award to your posting (rasanya tak de award pun…)
  • Give it to 10 friends of yours

Sempena birthday saya bulan 10 nanti (lama lagi tu bang, sempat nak kumpul duit. Hahaha, konon2 dapatla), saya teringin nak hadiah berikut:-

  1. Mesin jahit tepi/serger
  2. Medela Freestyle BP (ala masa tu Nuryn dah 2 tahun, aci tak mintak?)
  3. Kesemua siri Twilight i.e. Twilight, New Moon, Eclipse & Breaking Dawn
  4. Shopping barang2 yang saya teringin kat Ikea
  5. Bercuti kat pulau
  6. Bercuti kat winter country
  7. Sponsor saya masuk kursus menjahit & baking
  8. iPhone
  9. Lap top baru khas untuk saya sorang
  10. 2 nos. Fisher Price Doodle Pro (ni utk Muqry & Nuryn sebenarnya)

Itulah 10 permintaan melampau sempena birthday saya yang ke… 29. Demanding kan? Tokey balak pun bankrupt camtu. Lagi pulak hubby yang sememangnya makan gaji macam saya. Haha… nama pun teringin=berangan. Kalau dapat salah 1 pun, syukur Alhamdulillah.

Hmm.. saya tak nak tag sesapa la sbb macam ramai kawan blogger dah buat. Sesiapa yang belum buat, sudi2lah tag diri sendiri yer.. Boleh tak camtu?

3 comments:

hubby said...

fush... amiiin
besok dapat...
huhu

nonnie78 said...

myza, bestnya kalau leh wat wish camtu kan? ku pun bulan 10 tau! sama lah kita... hihihii..

me_czar said...

Baper hari bulan besday nonnie?

Related Posts with Thumbnails