11 April, 2009

Tahniah

Masih ingat entry saya tentang 'hatiku berlagu riang'. Hari ni berlangsungnya sesuatu yang berkait dengan entry tu. Saya sebenarnya dah berkira nak post entry tentang hari ni juga. Rupanya tuan punya badan masih tak beri green light.

Jadinya, hanya saya sajalah yang tahu. Tak dapat kongsi kegembiraan dengan kawan2 semua (walaupun kawan semua tak kenal pun dengan si dia). Kepada si dia yang pastinya membaca entry ini, you know how happy I am for you.

No comments:

Related Posts with Thumbnails