20 April, 2009

Tak boleh access

Saya update ni guna Mail2Blogger sbb hari ni saya tak boleh access blog dari office. Adakah dah kena block atau cuma data yang tak boleh download? Sbb beberapa saat pertama ok, blog muncul lepas tu baru skrin jadi putih jer. Mujur hubby terchenta dah belikan modem baru kat rumah kalau tak mau meroyan hahaha… Komen atau pertanyaan malam nantila baru jawab. Ish.. boleh tensi gini.

Update : Kejap boleh access, kejap tak boleh pulak. Mana2 yang sempat, dapatla reply. Kalau tak sempat, kat rumah jer nanti.

5 comments:

hubby said...

meroyan tu untuk org yg baru lepas besalin je... bila nak bersalin lagi? huhu

nonnie78 said...

hahaha.. komen menarik kat atas tu...

myza, ku igt ku sorang je yang menghadapi masalah mental dengan pc di hari2 isnin ni.. sestengah blog, ku boleh reply komen, sesetengah langsung tak leh scroll down.. aduh... sakit hati betul...

ni ku cuba kat blog mu pulak.. tgk, ok tak?

me_czar said...

Hubby : Bila? Lambat lagi... Ke dah tukar fikiran? Jangan...

Nonnie : Blh bukak kan blog ni? Sbb ada member blogger lain bgtau, tak leh nk access. Same kes, few secs ada. Pastu screen jd blank.

lia said...

rasa nyer smlm mmg blogspot weng2 la.... tp hari ni cm da ok...

nonnie78 said...

Myza,

semalam memang puas ku cuba bukak blog mu ni mmg ada mental skitlah.. bila scroll down screen jadi putih melepak. tp rasanya bukan mu sorang kot, suma blogspot cam ni.. neway, ari ni dah ok.

Related Posts with Thumbnails