28 June, 2009

Amboi... syoknya!

Dalam banyak-banyak gambar kat Langkawi, ni antara gambar-gambar yang istimewa.

Muqry skang bukan main susah kita nak ambil gambar dia. Tengok, dia siap tutup muka. Lepas tu, ketawa2.


Yang ni pulak, dah elok-elok pandang kamera boleh pulak dia jelir lidah.


Tapi ada satu gambar ni yang mengingatinya saja pun boleh buat saya rasa nak gelak guling-guling. Hubby siap set tripod bagai sbb nak ambil gambar guna self timer. Inilah hasil gambar tu.

.

.

.

.

.

.

.

Bukan main sedap lagi si Nuryn korek hidung. Tangan kanan pulak tu. Kahkahkah!

P/S : Gambar-gambar ni saya dah edit supaya tak nampak abah & ibu diaorang
;p

4 comments:

kita said...

apasal gbr no 2 tak kuar kat pc kita?

kita tak perasan nury korek hidung
yg kita perasan ..set pakai tripod tapi apasal ibu dgn abahnya separuh je
hikhik

nonnie78 said...

salam.

hahahah.. kitrg penah gak jadi kes camtu tp bukan sorang yg ilang, semua! tetiba ada sepasang anak beranak tu melintas. gambo dorang lah kena snap. pastu each time nk amik gambo famili, sanggup tu minta tolong kat orang. Muqry tu cam dah besar sangat rasanya.. ari tu jumpa kat TTP bulan Feb tak lah besar mana pun.. (ke, tak bape prasan ek)

me_czar said...

Kita & Nonnie : Gambar-gambar tu dh kena crop. Hehe... Ok je gambar kitaorg sebenarnya.
Gambar Muqry tu dengan abah dia.
Yang gambar last tu, family kitaorg ngan family kawan Hubby. Angle sume ok, kat centre pun. Kiranya perfect la Hubby setting. Tapi yang wat spoilt.. aksi Nuryn tu lah.
Dah meninggi Muqry tu. Seluar pun dah kena beli baru sbb dh singkat.

lia said...

sama kes dgn amsyar... xmo sungguh pandang camera la nih!!!

Related Posts with Thumbnails