12 June, 2009

Bodek

Ini cerita semalam, sewaktu Hubby dan anak-anak ambil saya kat stesyen LRT.

Nuryn, sebaik saya masuk kereta sengih memanjang. Sekejap-sekejap dia tengok saya “Ibu, ibu, hehehe…”. Dia ketawa.

Lepas tu pegang-pegang pipi saya, senyum tunjukkan 2 biji lesung pipit yang dalam tu. “Ibu… ibu…”

Hubby terus kata “ala.. dik, cakap je lah apa adik nak”.

Langsung Nuryn merajuk, wat lembik & landing kat riba saya… “nak t*t*k…”

3 comments:

Casper a.k.a wifee en.atan said...

Ha my son yg umur 1thn 7 bulan tu dia dah tak breast feed. Tapi time tidur dia mmg suka gosok2 my nipple. Dah habit dia. Pastu bila abah dia buat2 kaco..menjerit dia marah..hehehehehe

me_czar said...

Salam kenal Pn. Casper... Sama.. anak saya Nuryn tu pun sampai sekarang kalau bf sebelah tangan nak menggent*l. Rimas betul.

nonnie78 said...

wakakakka... Manja yg baru 7 bulan tu pun marah kalu ayah dia kaco waktu nak bf... menggentel? itu habit dia tu.. kekadang tu siap garu2 wat geli je.. hehehehe..

Related Posts with Thumbnails