29 June, 2009

Durian

Di saat ini saya tengah makan durian sambil teman Muqry tengok DVD Barney. Owh... heaven!

5 comments:

nonnie78 said...

salam.

dah 3 minggu berturut-turut sejak PIL balik umrah aku dok makan raja buah ni. Rasa cam dah lama posa dari makan sebab each time pregnant ada GDM. Tapi la ni kalau makan tak ingat dah... bedal tak pandang kiri kanan. FIL lak suka melayan anak menantu cucu makan durian, abis sebakul dikopeknya.. cam ko kata lah heaven!!!!

kita said...

tak taulah nape masa prgnt ne mkn durian mcm makan racun
habis muntah semua balik
bukan banyak pun makan 2/3 bijik yg kecik2
pastu esoknya pulak rasa sesudu bubur durian

makk aiii bukan heaven dah..dah jadi hell!!

me_czar said...

Kita : Ngeh.. ngeh.. ruginya tak dapat makan durian. Kan Nonnie kan?

chilun @ cik pau @ bibimie said...

argghh.... mmg tengah ngidam durian skang nih... banyak nampak di jalanan... cuma tak berenti beli jerk... uhukss... harus beli hujung minggu nih.

nonnie78 said...

kita : myza.. rugi besarrr!!!!!!!! hihihihii..

Related Posts with Thumbnails