30 June, 2009

Hai, cari saya ker?


Ada orang yang cari saya rupanya.. Kalau betullah saya yang anda cari, sudi-sudilah tegur ya.

2 comments:

nonnie78 said...

salam.

rasanya one of them is me. or else, all must be me! hihihihi... tau je lah.. kan blog ku tu ada sedikit problem tak bleh nak tgk belah kiri tmpt ku buat link tu.. makanya each time nak masuk blog2 korang ni kenalah aku search ikut nama korang.. sorry seh... pasni ku ingat dah link korang.. ku dah salin kat kertas.. sian kan kat aku? tapi semangat membaca tu tetap tak hilang.. hahahah..

me_czar said...

Lega.. ingatkan sape lar. Tukar skin lain la. Tapi tula, nak tukar skin ni renyah, banyak keje pulak nak wat.

Related Posts with Thumbnails