30 June, 2009

Training pants

Cubaan saya untuk tidak pakaikan Nuryn cd hujung minggu hari tu, tak berjaya. Lepas pee kat toilet masa mandi, saya pakaikan Nuryn dengan Monril training pants ni. Comelkan...

Tak lama lepas tu, kena sakat ngan Muqry... langsung ter'pee' kat seluar masa nangis-nangis tu.. Lupa gaknya yang dia tak pakai cd. Mujur kat bahagian tengah seluar tu tebal sikit. Jadinya tak de lah meleleh. Kena cuba lagi minggu depan nampaknya.

2 comments:

Zety Zin said...

training pants ni tahan untuk sekali pee aje ye? tengah dok memikir-mikir jugak ni nak belikan untuk imran. :)

me_czar said...

Zety : Bergantung pada banyak sikit pee nya. Sbb pants ni tahan utk accident kecik2 jer. Mcm Nuryn hari tu, memang dia baru lepas pee so, sikit je la.

Related Posts with Thumbnails