26 July, 2009

Ibu mertuaku...

MIL : Eh, mummie nak bacalah blog ko

Hubby : Mana ada blog..

Saya : Cuba nak kuis kaki Hubby tapi tak dapat

Hubby : My.za adalah

Saya : Adoi... tak dapat pulak warning. Apsal la bagitau cik abang oi!! Mana ada, merepek je lah abang ni

MIL : Oh.. tak boleh baca la.. untuk kawan-kawan je?

Saya : He.. tak nafi dan tak ngaku

3 comments:

m-i-o said...

kahkahkah!

hadoi. demi kemaslahatan sejagat, silalah berikan sedikit privasi terhadap diri sendiri.

kadang2 setiap manusia pun perlukan ruang. ruang untuk bersendirian. ruang untuk bercakap secara bebas tanpa perlu memikirkan perasaan orang lain. ruang yang suka hati akulah aku nak kutuk apa pun. ruang yg membolehkan kita mengiktiraf kepentingan perasaan sendiri.

itulah tujuannya ada blog!

lia said...

betul ckp mio tu...

sbb saya xboleh g petah menghentam sesetengah manusia sbb depa tau link ke blog saya...

hatoi!!!

me_czar said...

m-i-o :
Definitely a no-no. Even aku tak dpt meluah perasaan sepenuhnya atas sbb-sbb yg tak dapat dielakkan ;(, tidak mungkin sekali-kali kubenarkan baca. This is my private life

lia :
Hentam sajala lia... Ini blog, ana yang punya! Cuma sila jangan gunakan nama sebenar. Siapa makan cili dia terasa pedasnya.

Related Posts with Thumbnails