05 July, 2009

Notting Hill

Saya tau cerita ni sangatlah dah lama. Tapi saya baru je tengok cerita ni hari ni. Dan bukannya dari mula pun.

Tapi kan, bestla cerita ni. Saya suka sangat. Lagu temanya pun saya suka.

5 comments:

@Salwa said...

salam me_czar
sy mmg suka sgt2 film tu
released masa sy skool form 4 tak silap
mmg best
sbb citer tu la sy hapal lg when u say nothing at all by ronan keating tu
citer dia touching
pd sy la
hehe

mirah said...

ya mirah juga suka film tu. Hugh grant tu mmg cool. Heheh.. tapi saya suka dialog mereka yg guna british english tu, sungguh klasik rasa. Saya tgk masa di matrik dulu. Oh mcm nak tgk smula. Ada kagi ke jual cd nya?

me_czar said...

Salwa :
Ya.. memang touching. Wat jiwa romantik mak terusik nyah.
Kikiki.. langsung rindu pulak kat Hubby masa tu. Hubby keje semalam

Mirah :
Saya tengok kat TV2 semalam. Tapi maybe nak cari jugak DVD, nak tengok lagi sekali dari mula

mirah said...

oh ada kat tv ke? nasiblah ku mmg tak sempat nak menonton kalau malam hari. Biasa terus tidur sambil tidur kan anak.

scudmami said...

citer tu mmg seronot... ku sangat suka suka suka....
pdhal ptg tu rase dah ngantuk sgt mata, tp sbb citer tu layanzz jugakss...
tp tak best nye, banyak gak potong, biasa lah kalu dah kat TV kan...
and everytime tengok mesti gerammm je dgn Julia Roberts tp still layan cos rase sgt SWEETTTTT... ehh apsal lak terjiwangs nih hahhahahha...

Related Posts with Thumbnails