21 July, 2009

Sshhh... ada satu rahsia

Di sebabkan tidur cuma 2 jam malam tadi, kepala saya jadi weng weng kot. Dalam kereta pagi tadi saya rasa macam ada yang tak kena. Terasa ada yang kurang. Hm… apa ya? Saya cuba flash back apa yang saya buat awal pagi tadi. Owh… baru saya terperasan. Saya lupa sesuatu…

.

.

.

.

.

.

boleh saya lupa gosok gigiiiiiiiiiiiiiiii! Kahkahkah… nasib baik baik ada berus gigi kat opis. Dah, saya nak gi gosok gigi jap. Hihihi.. jangan bagitau sesapa ;p

3 comments:

Salwa said...

haha lawak tul nih
takpe cari dentin chewing gum tau
ataupun doublemint gum
at least utk kita sendiri ada confidence

sy ada satu tips org tua2 ajar petua awet muda, bgn pagi2 tu belum gosok gigi lagi terus minum air kosong

eh apa ka kena mengena ntah
sorry lalut lak

KV said...

hehe..bila tak gosok gigi rasa mcm nk demam jek.

me_czar said...

Salwa :
Ha ah, tu petua awet muda & baik utk kesihatan jugak. Rasanya Rasullullah s.a.w pun amalkan (betulkan kalau silap)

KV :
Hi, salam kenal. Mesti ada pengalaman cam saya nih.. hehe..

Related Posts with Thumbnails