28 December, 2009

Cloth pads review

Saya sebenarnya dah draft pun pandangan ikhlas saya tentang 2 brand cp yang saya beli baru-baru ni.  Tapi, elok je habis saya mengarang saya terperasan sesuatu yang tak kena pada salah satu brand cp tu.  Saya akan cuba dapatkan clarification daripada seller tentang defect tu sebelum saya publish review saya tu.  Maaf ya.

2 comments:

mirah said...

mirah pun ada juga nak komen psl one of teh cp brand yg mirah beli. Ke sama kes kita ni? hihi.. Jgn lupa update nnt ya..

me_czar said...

Saya belum ada kesempatan lagi nak cek ngan seller. Once saya dapat maklumat, saya update

Related Posts with Thumbnails