11 December, 2009

Emosi terganggu

Kacau bilau sungguh emosi hari ni kerana....
  1. Mr. Hubby cuti tapi saya kerja... dia kerja Selangor da..
  2. ~Rahsia~
  3. Pagi-pagi lagi En. Boss dah sergah, "we have to work this weekend".  Banyaaaaaaaaaaakkk cantek.  Asyik kena sacrifice cuti hujung minggu jer.  Ini sudah lebeh..  I have my dd's playschool certicate giving ceremony and my bff's wedding to attend.  Tak nak, tak nak, tak nak!  Tak kira, nak kata tak boleh juga.  Kenapalah bos-bos ni suka commit dengan deadline yang tak masuk akal?  Hari ni baru nak gi meeting discuss apa yang patut, Isnin nak kena hantar.  Argh.. sakit jiwa camni.

2 comments:

nonnie78 said...

salam.

myza, kali ni cuba bertegas sikit. Kita pun perlu masa untuk diri sendiri, bukan setakat kerja saja. Lagi pun, bukan tiap minggu dapat spend time tul special event cam wedding, graduation day. Tapi gunalah ayat dan nada sehabis baik supaya nnt tak dikata dh diberi bunga, dibalas dengan taik pulak.. iyerlah kan baru promote, nnt mesti ada mulut2 laser yang akan sound.

me_czar said...

Nonnie :
Seb baik boss yang saya report ni, bos dari company lama dulu. Selamba je cakap kat dia kalau tak puas hati.
Dia pun dah kenal kita lama, kadang-kadang dia accept gak reason

Related Posts with Thumbnails