16 December, 2009

Kerja tapi tak buat kerja

Fuh, seharian hari ni tak buat kerja langsung.  Dari pagi menguruskan dokumen-dokumen untuk claim.  Separuh hari habis gitu jer.

Pukul 2.30 tadi keluar lak pergi consultant office kat Wis.ma Cen.tral.  Dari sana, terus ke Sh.ah A.lam pula.  Pukul 5.45, di waktu orang lain lenggang kangkung balik umah, saya lak baru nak balik office.  Ni tengah tunggu bos habis meeting untuk submission esok.  Nak balik je terus rasa macam tak bertanggung jawab lak.  Tak kan nak biar dia tunggang langgang siapkan presentation untuk esok. 

Inilah orang kata, ditelan mati emak, diluah mati bapak.  Eh.. betul ke camtu bunyinya?  Hihihi

 

No comments:

Related Posts with Thumbnails