08 December, 2009

Sibuk.. sibuk.. sibuk...

Ya.. sibuk, sibuk dan buat-buat sibuk.  Banyak entry yang didraft sekerat jalan lepas tu terbiar gitu jer.  Bila ada masa nak sambung mengarang, cerita sudah jadi cerita basi.  Terfikir pula idea untuk entry baru, taip, taip, taip, keadaan yang sama berulang.  Sudahnya, tiada entry juga untuk beberapa hari.  Tapi tukar templete ada masa lak yer?  Hihihi.  Anyway, saya nyampah pulak tengok template ni dari pc opis, nanti tukar asal lah nampaknya. 

No comments:

Related Posts with Thumbnails