29 December, 2009

Srrott... srrottt...

I have runny nose today. Mata pun ala-ala ngantuk sebab makan ubat tadi. Tapi masih cuba bertahan sebab ada beberapa lagi Final Account nak diselesaikan sebelum tahun baru.

Pagi tadi dah makan nasi lemak jadinya lunch break nanti bolehlah lelap barang seminit dua.  Tapi, rasanya lebih baik saya membaca.  Buku The Kite Runner ni masih ada separuh lagi.  Tak sabar nak tahu ending nya.




Cuba bertahan sampai esok sebab takkan Doc nak bagi mc sampai 3 hari kan, lepas tu mintak mc.

2 comments:

Maya said...

saya pun tengah sroott sroottt nih..

saya pernah baca review pasal buku ni sebelum ni.. semua kate best.. tapi saya belum baca.. best tak?

me_czar said...

Hari saya bukan saja sroott sroot, malah uhuk uhuk juga. Hahaha.

Masih ada 1/3 lagi nak dibaca. Setakat ni saya rasa buku ni best. Lain dari yang lain. Tak sabar nak habiskan cepat.

Cuma yang saya tak gemar, watak2 dalam cerita ni diceritakan sebagai Muslim yang tak beriman i.e, tak laksanakan suruhan Allah, minum arak, etc. Memanglah hakikat ramai orang macam tu, tapi macam buka pekung di dada plak rasanya.

Just my 2 cents..

Related Posts with Thumbnails