29 December, 2009

Untukmu Ibu

Selepas er… beberapa bulan, tote bag ni telah selamat diserahkan kepada ibu saya.


Baby bear yang enterframe sebab Nuryn tak mahu jadi model lagi.  Sebelum tu dia dah pose, tapi sibuk dia nak pakai goggle, kelakarla pulak.

Cuti 3 hari lepas, sempat juga saya sambung sewing project #2 ni. Beg yang senang pun makan banyak hari. Hahahahaha. Nak buat cemana, banyak interruption.

Masih guna kain yang sama selagi tak habis.



Cuma ada satu poket berzip kat dalam sebab saya malas

2 comments:

: : s o l : : said...

bestnye!! santek. nakk buat jugaklah nanti :)

me_czar said...

Apa lagi.. sila beli cepat2 mesin jahit idaman tu ;p

Related Posts with Thumbnails