22 February, 2010

Bored and alone

Selepas seminggu bercuti dan menghabiskan masa kat rumah dengan keluarga, maklum aje lah perasaannya bila nak memulakan kerja pagi nih.  Berat je kaki nak melangkah masuk bilik air.  Tabahkan juga hati bersiap-siap dan memandu dalam traffic jam tak hengat tu.

Sampai kat office dan selepas 19 minit waktu kerja mula, masih saya seorang je kat sini??  Mana lagi yang lain?  Sepatutnya masih ada 2 orang yang tak menyambung cuti selain saya.  Jangan diaorang EL sudah.  Sebesar-besar department ni hanya saya seorang, boleh mati kutu jadinya.     

No comments:

Related Posts with Thumbnails