01 February, 2010

Hari yang produktif

Rasanya cuti hari ni agak produktif.  Bangun awal pagi tadi, saya sambung jahit wrislet clutch (antara needlecraft yang saya mula buat semula).  Bila anak-anak dah bangun, buat hari clips pula.

Lepas masak lauk makan tenghari, saya buat carrot cake untuk Muqry.  Ni baru sudah garnish carrot cake dengan creme cheese frosting.  Rupanya adalah sangat huduh.  Jadi tak mahu ambil gambar.

Sekarang belum pun 2.30 petang.  Masih ada banyak masa.  Rasanya macam nak pergi Nagoya atau Kamdar, cari kain buat next project.

No comments:

Related Posts with Thumbnails