09 May, 2010

Dull & boring


Hari minggu yang tak happening langsung.  Hubby pergi walimah kawannya kat Kedah.  Saya dan anak-anak tak ikut.  Lagipun Nuryn demam.

Walaupun ada rasa nak baking, tapi belum sampai seru sebab budak dua orang ni tak bagi chance langsung nak berenggang dari diaorang.

Nak keluar pun tak boleh sebab nama je ada kereta kat rumah.  Tapi kunci spare ada dalam kereta tu, kunci lagi satu ada kat orang yang gi Kedah tu.

Sekarang tengah tunggu Ayah jemput bawak balik Serdang.

No comments:

Related Posts with Thumbnails