26 May, 2010

Hari ini dalam sejarah

Pertama kali sejak 29 Ogos 2007, Nuryn tidur nyenyak dari pukul 11.30 malam sampai ke pagi. Dahla sejak weaned off dia akan bangun malam 2, 3 kali mintak dokong turun bawah sebab nak minum susu coklat dalam peti sejuk. Lagi memenatkan dari bf. Dah sah-sahla masa bf dulu selak apa yang patut je kan. Mata maintain pejam.

Harap-harap malam yang indah macam ni berterusan sampai tiba masa saya beranak kecik lagi *bak kata TTM*. Kalau Nuryn dah tak bangun malam, boleh ajar tidur bilik sendiri pulak. Hehehe.

p/s: Tajuk macam apa je kan?

3 comments:

TopsyTurvyMum said...

hehehe..

sampai la u tetiba rindu nak bangun malam susukan baby lagi..

masa ni harus jalankan projek mega:D

m-i-o said...

kahkahkah! tumpang gelak komen TTM. notti you! :P

anyway - tahniah atas tidur nyenyakmu. bilalah aku nak merasa gitu *sanbil menadah harapan yg tak pasti* kuang kuang kuang :P

tp yg part - sampai beranak kecik lagi - auwwwww sentapppp!!

me_czar said...

TTM :
Sebab tu nak kena ajar diaorang tidur bilik sendiri cepat2. Hahaha

m-i-o :
Owh.. yang nyenyaknya Nuryn aje. Hahaha *gelak lagi sekali*.

Bila tengok anak orang yang comel2, lagi pulak bila anak kita dua2 dah besar, memang terasa macam nak tambah lagi sorang.

Tapi bila anak2 buat perangai, rasa macam tak ter'handle' lak kalau ada lagi sorang. Tunggu Muqry besar sikit kot. Sekarang dia yang lebih ngado dari adiknya.

Related Posts with Thumbnails