08 June, 2010

Hari Sabtu punya cerita

Pernah tak kawan-kawan ku yang vouge rasa macam nak masuk bawah meja dekat kenduri bila.....


Tiada dalam gambar : Muqry & abah Muqry yang berbaju purple dan khemah purple

Lepas tu anak korang boleh pulak buat statement ni,

"baju ibu sama dengan meja ni" 

Tak agak tu... kuat pulak sampai orang depan boleh dengar tapi pura-pura tak dengar takut saya kemaluan.  *Eleh, padahal baju Nuryn pun sama, bukan ibu je*  Nasib baik lauk kenduri nampak sedap *memang sedap pun*.  Kalau tak, tak makan kot... terus balik aje.  Huhu.

Ingatkan baju tema kami anak beranak cuma sama dengan hantaran belah lelaki.   Okla kan... sama dengan hantaran jer, bukan nak duduk sebelah hantaran pun nanti.  Bila sampai umah belah perempuan, hambek ko.  Khemah dan alas meja pun sama.  Oh tidak, memalukan sungguh!

Dah nak terkena, redha ajelah.  Hehehe.

2 comments:

TopsyTurvyMum said...

hehehehe..

comel nuryn kenakan ibu dia hak hak!
sama kaler ok lagi..jgn sama corak dha lerr..memang tak jadi makan lah jawapnyaaa...

me_czar said...

Nyah, alas meja kenduri tu for surela plain kan colour dia.. Baju mak pun plain masa tu. Cuma ada sikit je corak kat hujung lengan & dada.

Memang patutlah Nuryn sound. Tapi budak beasr gitu, innnocent la komen dia tu. Huhu.

Dahla tona warna pun serupa habis.

Related Posts with Thumbnails