02 July, 2010

Gerhana

Waa... mahu tengok ini, mahu tengok ini.

Walaupun New Moon tak best sangat *ya.. akhirnya saya mengaku*, rasanya nak juga tengok Eclipse ni.  But of course tak boleh nak harap sebijik macam buku.  Tapi rasanya tak akan pergi tengok kat wayang.  Hubby mungkin tak setuju nak movie dating cerita ni lepas tonton New Moon hari tu.

Tak pe, saya akan bersabar tunggu DVD keluar atau download aje nanti.  Lagipun ada beberapa movie yang dah download masih belum sempat nak tengok.  Antaranya Ketika Cinta Bertasbih 2 & Dear John.  Sungguh tak ada masa.  Kalau ada masa rehat pun.. lebih baik zzzzz.   Hahahaha. 


No comments:

Related Posts with Thumbnails