20 July, 2010

Tak cukup nafas

Sibuk sangat 2 minggu kebelakangan nih.  Langsung tak berpeluang nak jenguk blog sendiri.  Ada tender nak submit 28 Julai.  Lepas tu saya ingat nak cuti 2 hari.  Nak rehatkan badan yang penat dan maybe nak mula potong kain untuk buat baju raya Nuryn.  Tahun ni baju saya pun saya tempah je.  Tahu sangat mesti tak sempat siap macam kes tahun lepas.

Ada kisah mistik nak saya ceritakan tapi, tunggu esok ajelah.  Mood mengarang belum sampai.  Lagipun, sendiri yang cuak sorang-sorang nak gi surau nanti (saya ot hari nih).

No comments:

Related Posts with Thumbnails