04 October, 2010

Siapa tak nak CORELLE free kan? -GA by TTM-

* Sticky post ye ni kawan², sila skrol ke bawah untuk entry baru (kalau ada la.. hihi)


Puan TTM, tuan punya Dapur Malus Domestica berbesar hati nak bagi hadiah ini kepada kawan-kawannya.  Menarik bukan?  Jom kita meriahkan GiveAway ni. 

Yieeehaaaa...*sambil lompat keluar*

Berita gumbira untuk andaaa!! *Kalau tak gumbira pun buat2 je la gumbira ye..macam la tak biasa kannn :D*

TTM korang ni dah sampai seru nak buat LUCKY DRAW kat Dapur Malus Domestica hari ini.

Semua yang layak memenuhi syarat2 di jemput untuk menyertai LUCKY DRAW ini.*haku ni kalau bab bagi ayat formal memang lemah*

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!

INI HADIAHNYERR..

TENG TENG TENG!

Click on above image to view full picture16 Pc Dinner Set

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware MugsAdditional InformationItem Code 1065856

Weight 4,275g

Category Dinnerware

Pattern Geometric

Product DescriptionCorelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye) Ya... saya adalah seorang blogger yang post entry seminggu sekali pun tak tentu

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) Sudah semestinya

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 blog cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.) Checked.. pandai gak rupanya saya buat sticky post ni. Hehehe

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni) Beres

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu. Baik puan

6. Pemenang akan dipilih DI SINI. Mudah-mudahan adalah rezeki nak menang Corelle ni


TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU

*tak koser feeling2 cam abg karam hahaha*


 
p/s : Terima kasihlah ya TTM nak bagi hadiah best ni, murah rezeki...

4 comments:

TopsyTurvyMum said...

Thanks Nyah sudi join..
Good Luck ye:)

sol said...

nk join gklerr hhihihi..

TopsyTurvyMum said...

No.6

me_czar said...

TTM :
Gigih hang terjah 2 rat lebih blog. Salute la, ramai sungguh yang join

Sol :
Bak kata tajuk, sape tak nak Corelle free kan? Hihihi

Related Posts with Thumbnails