20 January, 2011

Free printable worksheets

Baru-baru ni, saya bagi anak-anak buat latihan kat rumah. Sebenarnya dah lama sungguh saya print worksheeets ni tapi lupa nak bind. Jadi teringat worksheets tu bila Muqry & Nuryn berebut nak menulis kat buku yang sama.

So far, Nuryn sangat minat dan rajin buat latihan-latihan tu. Dekat nak habis dah pun yang saya print dulu dan nak kena print yang lain pula.

Free worksheets tu saya dapat dari beberapa website ni:












Untuk buat latihan huruf jawi pun ada…



Ada banyak sangat yang menarik kat website tu semua, ada flashcards, colouring sheets..  Bolehlah parent explore untuk dimanfaatkan.  

Sharing is caring ;-)

p/s : Pn. Suhaila, you inspired me to put up this entry. So, lepas ni kalau tak cukup jugak buku latihan Amana, bolehla print aje.  Ko bind cantik2, sure dia excited jugak.

3 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yepiiiiiiiiii.. kita link kat blog kita gak eh... kalau tak binding tak leh ke??
kita buat folder haha

penatla si amana nak angkut semua tue

Fariza Asma said...

tq sahabat..sgt bermanfaat...
moga Allah merahmati semua usahamu ini..

me_czar said...

Alhamdulillah, sekiranya penulisan saya memberi manfaat. Terima kasih juga kerana singgah ke sini

Related Posts with Thumbnails