19 January, 2011

FREE SAMPLES, LADIES!

Dapat tahu berita menarik ni dari kawan saya, Mama Amana & Arief (<--- pergi melawat dia, sebab dia nak bagi GAP Pyjamas for free!) yang memang up to date dengan benda-benda gini.

Siapa tak suka benda free kan? Mudah saja cara-caranya ya saudara saudari dan tuan puan sekalian.

Besarkan mata, tengok betul-betul..


1. Register di sini ---> REGISTERATION

2. Pilihlah produk mana yang ingin dicuba. Kalau semuanya mahu sampai tak tahu mana nak pilih, jangan susah hati sebab satu hari kita dibenarkan pilih TIGA sampel.  Yeahaa!

3. Tunggu saja abang posmen membawa sampel yang kita kepingin mahu mencuba

4. Guna sampai perabis, dan bagilah review ikhlas anda

Cepat-cepat, sampel agak terhad. Jadi jangan ketinggalan.  Bukan itu sahaja, mahu hadiah yang menarik seperti di bawah?


Sertai GA ini juga.


3 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

haha ko masuk tak bawah kita ne??

Zety Zin said...

dah klik dah :)

me_czar said...

MAA :
Of course laling

ZZ :
Tenkiu. Best jugak kan barang-barang yang dia nak bagi sampel tu

Related Posts with Thumbnails