10 January, 2011

KIDS & KINDERGARTEN BY SIAPA SAYA? SAYALAH.. (No. 2)

Tadi penyertaan untuk Muqry, ini untuk penyertaan Nuryn pula ya.. Copy & paste aje boleh kan?

Sebagai tanda sokongan, saya join contest yang dianjurkan sahabat saya dari SIAPA SAYA? SAYALAH.. dan juga tuan punya LITTLEMUMMYDADDY  Lagipun saya cuti hari ni, bolehlah berjimba-jimba depan laptop sampai pengsan.  Jangan risau, dia tak akan bias dan bagi saya menang ok.



Gambar yang akan saya pertaruhkan...


Disebabkan tak de gambar lain, recycle gambar hari tu untuk penyertaan Nuryn pula

Nama : RS Nuryn
Tarikh Lahir : 29 Ogos 2007

2 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ok dah masuk dalam list senarai peserta hehe

Shaza Shamsuddin said...

alahaiiiii comelnya anak dara pakai baju kindy.. alahaii tomey tomey nyeeeee..


Aksi ke Sekolah Giveaway Contest
UPSR-5A, PMR-8A, SPM-9A

Related Posts with Thumbnails