06 January, 2011

Teacher Shida

Saya : Muqry dah tahu dah nama teacher Muqry siapa?

Muqry : Hmmm... *muka berfikir*... apa bu, teacher yang 'boleh pandang-pandang' tu?

Saya : Oh... teacher Shida *dah mula nak ketawa*

Muqry : Ha.. teacher Shida

Tengok, betapa kuatnya pengaruh teacher Shida ni.  Budak belum umur 5 tahun pun boleh ingat kat dia.  Alkisahnya, saya pernah tengok video klip Kalau Berpacaran ni dan beberapa lagu lain dengan Muqry.

Teacher Shida ni dah cukup glamer sekarang.  Rasanya semua orang pernah dengar.  Tapi kalau ada juga yang tak tahu pasal teacher Shida ni dan apa kaitannya dengan cerita saya kat atas tu, tengoklah klip ni ya.  Enjoy.  Hihihi.



Kalau nak tengok lebih banyak klip lagi atau cerita lain tentang Teacher (Cikgu) Shida ni, google aje lah ya.

3 comments:

Scorpio Girl said...

yang , this teacher shida ni is the actual teacher for Muqry ke, atau nama je kebetulan sama?

Shaza Shamsuddin said...

hahaha kalau x sebab cikgu shida nih tatau pun pasal lagu nih.. wakkaakakka... memang seronok gila layan vclips dia.. hahaha


y O k O y O p O y O
Now Everyone Can Score A

me_czar said...

SG:
Nama je yang sama. Hehe

SS:
Masa mula-mula kecoh kat FB dulu pasal vc miming ni, tak amek pot pun. Lepastu, masa blog hop terjumpa blog yang cerita macam mana TS ni boleh jadi lagu tu. Terus godek kat youtube.

Tapi, salute kat dia. Sporting.

Related Posts with Thumbnails