24 February, 2011

Macarons!








*drooling*

Saya sudah terjebak dan meleleh air liur.  Enough said.

7 comments:

hah said...

pernah makan. memang sedap!

T'ting said...

sedap....yummy2 :)s

me_czar said...

hah :
aduhai... telan air liur ajelah. Minggu depan baru dapat rasa sendiri betapa sedapnya macaron ni

t'ting :
pernah makan juga ke macaron nih? Bukan saja sedap, rupa pun menyelerakan. betul tak?

cikmin said...

Salam..

Terima kasih atas backlink..tapi boleh tak nak minta tolong?gambar2 yang diambil ni boleh "save as" tak? kalau copy url macam ni dah jadi hotlinking..bandwidth cikmin.com akan haus..dah la sekarang ni orang sibuk kisah macarons..hehehe.. :)

me_czar said...

cikmin :

Tak sabar nak tunggu minggu depan nih.

Owh.. sorry ya pasal gambar. Saya tukar sekarang ;)

ayu_aLLe said...

weeeyyy...cm sedap je...mende pe nehhh :P

me_czar said...

Ayu :

Kalau awak suka manis, memang sedap. Tapi kalau tak berapa, mula-mula tu terkejut gakla dengan kemanisan macaron nih.

Related Posts with Thumbnails