02 February, 2011

Tak boleh bayangkan suami saya akan buat macam ni..


source

... sebab saya tak akan dera dia ikut saya shopping berjam-jam lamanya.  Kalau shopping groceries tu lain lah, sebab sama-sama akan cari barang dan masukkan dalam troli.  Lagipun, saya rasa hubby saya lagi cerewet kalau nak cari kasut atau baju, etc. Hahaha.



3 comments:

Zety Zin said...

Hahaha lawak pulak baca keratan paper kat atas tu. Laki macam ni pun ada ka? Memang dah boring sangat lah tu agaknya!

Scorpio Girl said...

yang , you were tagged in my entry..visit yeah?

me_czar said...

ZZ :
Itulah, boleh pulak dia wat gitu. Itu sure stress yang melampau wife lama sangat sangat memilih barang

SG:
Visited your blog, tapi tak nampak pun tag nya.. huhu

Related Posts with Thumbnails