23 October, 2011

Istimewa

Saya dapat hadiah paling istimewa sempena hari lahir saya yang ke 31 hari ini.

Nuryn, naik pentas untuk terima 2nd Place Excellence Reading Award for 4 years old. Diumumkan tadi Nuryn dah membaca buku 8 Bacalah Anakku. Kat rumah sebenarnya Nuryn dah baca hingga buku 3 Read Easy.

Muqry pula, Alhamdulillah... 2 kali dia naik pentas hari ni. Mula-mula sekali untuk 1st place Academic Excellence for class 5 Cerdik dan Best Overall Performance for 5 years old.

Pesan untuk anak-anak;
Terima kasih kerana membahagiakan Ibu hari ni. Jangan lupa bersyukur pada Allah kerana mudahkan Muqry dan Nuryn untuk faham pelajaran yang cikgu-cikgu ajar.
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 comments:

hah said...

assalamualikum. Hepi belated bday.

Tahniah nuryn n muqry.

Syahmi belum ada tumpuan nak fokus ketika belajar lg..asyik nak main lg..huhu, tp kalau tengok performance dia atas stage smlm..mcm dah ada self confident. Mamanya sibuk suruh syahmi kawan ngan muqry or nuryn...hehe. kot2 boleh jangkit kematangan :).

me_czar said...

Hah,

Terima kasih... ;)

Anak-anak... kurang kat sini, lebihnya kat situ pulak. InsyaAllah, giliran Syahmi mesti menyusul.

Muqry tu pun, kami tak sangka juga. Bukan setakat kami ibu-abah ni, atuk-nenek dia pun terkejut bila tahu apa yang dia dapat semalam. Kalau tengokkan, main aje yang lebih Muqry tu. Agaknya dalam pada lebih main tu lah, otak berkembang. Huhu. Jadi, biarkan je Syahmi main-main dan explore semua benda. Sampai masanya, matang & fokuslah dia.

hah said...

InsyaAllah.

Anyway..mama syahmi muda sket ler..ekeke. Selamat ari tua :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

selamat hari lahir sahabat.. anak2 yg mengembirakan kita.. itulah penawar segalanya...

Related Posts with Thumbnails